Manual de utilizare ROEN

Capitole

Locații

Locațiile în care lucrezi, adresa, programările online și timpul minim înainte de o rezervare.

Adaugi o locație

Poți avea până la 3 locații, fiecare cu adresa și programul ei.

Unde găsești:SetăriLocațiiLocație nouă

  1. Deschizi Setări și apeși Locații.
  2. Apeși Locație nouă.
  3. Scrii Numele locației și adresa.
  4. Alegi Tipul locației: Adresă fixă sau Online.
  5. Apeși Salvează locația.
Lista Locații cu butonul Locație nouă și două locații, una implicită

După ce adaugi locația, îi setezi programul în Programul de lucru.

Adresa

Alegi adresa din listă, ca s-o găsească clientul ușor pe hartă.

Unde găsești:SetăriLocațiiDetalii

  1. Deschizi locația.
  2. La Adresa scrii strada și orașul.
  3. Alegi adresa corectă din listă.
  4. Apeși Salvează locația.
Ecranul Editează locația, cu numele, adresa confirmată pe hartă și tipul locației

Locația online

Pentru ședințe pe video, clientul primește singur linkul întâlnirii.

Unde găsești:SetăriLocațiiTipul locației

  1. Deschizi locația sau faci una nouă.
  2. La Tipul locației alegi Online.
  3. Pui linkul tău de Zoom, Meet sau Teams, sau alegi Google Meet.
  4. Apeși Salvează locația.

Clientul primește linkul în confirmarea programării.

Timpul minim înainte de programare

Cu cât timp înainte se poate face cel mai târziu o programare online.

Unde găsești:SetăriLocațiiTimp minim înainte de programare

  1. Deschizi locația.
  2. Apeși Timp minim înainte de programare și alegi timpul.
  3. Apeși Salvează locația.
Setările locației: locație implicită, programări online, timp minim înainte de programare și locație activă

De exemplu, la 2 ore, dacă acum e 13:00, clienții văd prima oră liberă la 15:00. Tu poți adăuga oricând o programare.

Locația implicită, online și activă

Trei comutatoare decid cum se folosește fiecare locație.

Unde găsești:SetăriLocații

Locație implicită
Locația aleasă singură la o programare nouă. Ca s-o schimbi, faci implicită altă locație.
Programări online
Clienții o pot alege când se programează online. Oprită, o folosești doar tu.
Locație activă
Apare în calendar și poate fi rezervată. Oprită, locația e ascunsă peste tot.

Ștergi o locație

Ștergi o locație de care nu ai nevoie.

Unde găsești:SetăriLocațiiȘterge locația

  1. Deschizi locația.
  2. Apeși Șterge locația și confirmi.

Dacă vrei doar o pauză, oprește Locație activă în loc să o ștergi.

Actualizat pe

Ajutor

Dacă nu găsești răspunsul aici, scrie-ne pe WhatsApp sau pe e-mail.

Sus